مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث فرزند ناتنی

سلام ، پدر بزرگ بنده خواهری دارن که بسیار ملک و املاک دارن ایشون به دلیل مشکل باروری خیلی سال پیش یک فرزند از پرورشگاه برمیدارن و ایشون هم الان ازدواج کردن و فرزند دارن، سوال من اینه ایا تمام ارث خواهر پدر بزرگم به دختر ناتنی ایشان میرسد یا خیر ؟ در ضمن شوهر خواهر پدر بزرگم در قید حیات هستن.

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

در صورت فوت چنانچه وصیتی نداشته باشند به دختر ارثی نمیرسد و کل اموال به شوهرش می‌رسد