مشاوره حقوقی رایگان - سلام در مورد انحصار وراثت خط موبایل

یک خط موبایل انحصار وراثت شده بنام خواهرم و مادر شوهرش و الان مادر شوهر خواهرم فوت کرده و بچه هایش را هم پیدا نمیکنیم چطور میتوانیم بنام خودمون بزنیم یا الان قطع و تخلیه شده راه اندازی کنیم ؟؟؟ از لطفتان ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
به لحاظ فوت یکی از مالکین (مادر شوهر ) مقدار مالکیت وی به ورثه مادرشوهر می رسد و تنها راه قانونی طرح درخواست فروش مال مشترک در دادگاه عمومی است که در این صورت دادگاه رای به فروش مال مشترک از طریق مزایده صادر میکند و می توانید در جلسه مزایده شرکت کرده و سهم بقیه را خریداری کنید ولی اگر شخص غریبه ای در مزایده شرکت کند و قیمت بالاتر بدهد تمام مال به این شخص خواهد رسید حتی سهم خواهر.

یک وکیل

درخواست فروش مال مشترک به دادگاه بدهید در این صورت زمان مزایده خواهرتان می تواند سهم مادرشوهرش را خریداری نماید