مشاوره حقوقی رایگان - تحلیل رای دادگاه

با سلام کسی به درب منزل شخصی مراجعه کرده و با توهین و الفاظ بسیار رکیک، مبتذل و قدرت نمایی با چاقو با وساطت همسایه بعد از حدود نیم ساعت درگیری از محل متواری شد سپس روز بعد علیه او شکایت کردم بعد از 6 ماه رای دادگاه بدوی با محتوی 15 ماه و 1روز حبس تعزیری و 74 ضربه شلاق صادر شده و در پایان به استناد کاهش قانون مجازات با محتوی 1 درجه تخفیف حبس تعزیری را به 81000000 ریال و از شلاق ذکری نشده آیا شلاق هم حذف شده است یا طرف باید متحمل شلاق شود ضمنا در متن رای قبل از قانون کاهش مجازات به نواخته شدن اشاره کرده است به چند وکیل مراجعه کرده ام می گویند رای مبهم است در پایان به نظر رای دادگاه بدوی اعتراض کرده ام

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.
اگه اظهارنظری در مورد شلاق نشده ،مجازات شلاق به قوت خود ش باقیه.

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

نه کاهش فقط در خصوص حبس است که به جزای نقدی تبدیل شده