مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دفن کفن مادرم

سلام مادر من بیمه شده از طرف من بوده و در سال 95 فوت شده آیا هزینه دفن کفن براش تعلق میگیره اگه قبول من چه کاری انجام بدم متشکرم خسته نباشید و چه مدارک لازم است من تهیه کنم تاریخ فوت نهم شهریور سال 1395 میباشد

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام به بیمه مراجعه فرماییدویا به سایت بیمه مربوطه مراجعه ونحوه قرارداد خود رابررسی فرمایید.