مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف مستاجر و موجر

با سلام
پدر بنده 30 روز است که مرحوم شدن
یک واحد آپارتمان را از شخصی رهن و اجاره کرده بودن که دو ماه و 15 روز قبل از موعد قرارداد مالک ، ملک را به شخص دیگری فروخته و بنا به درخواست مالک جدید در همان روز قراردادی با پدر من منعقد می کنند با همان قیمت به مدت دو ماه و 15 روز.
پس از اتمام قرارداد پدر بنده 30 میلیون تومان برای رهن و 900 تومان به مبلغ اجاره اضافه می کند و تا ماه پیش که مرحوم شدن با مالک جدید تسویه بودند ، ولی قراردادی ننوشتند.
هفت روز بعد از فوت پدر مالک پیش بنده آمد و گفت که پدر شما قصد داشت ملک را تحویل دهد برای همین از بنده 30میلیون تومان وجه نقد بدون هیچ مدرک و دست نوشته ای گرفته و شما از وقتی که قرارداد تمام شده اجاره ای پرداخت نکرده و خانه را هرچه سریع تر تخلیه کنید و خودروی خود هم بدون هماهنگی در پارکینگی که در اختیار ما بود گذاشته
سوال من این هست که من باید چه کاری انجام بدهم ؟

پاسخ ها :

آیدا صفری

آیدا صفری :

در صورت نداشتن مدرکی مبنی بر اخذ ودیعه شما پس از اتمام موعد اجاره میتونید درخواست ودیعه و اقدام به تخلیه ملک نمایید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

هر قراردادی که پدرتان قبل از فوت آخرین بار با هرگس داشته است، از ایشان به ورثه به ارث میرسد یعنی حرف مالک صحیح است اینجا.