مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح سند

سلام. ما یک واحد آپارتمان 4 سال پیش خریدیم که سند نداشت و در مبایعه نامه قرار بر تنظیم سند شد الان که سند آماده شده مساحت در سند 4 متر اضافه شده و ما تامین دلیل کردیم با کارشناس رسمی و مساحت همون قبلی بود اما فروشنده قبول نمی کنه. آیا ما قانونا می تونیم دادخواست بدیم که فروشنده اول سندو اصلاح کنه و بعد انتقال بده به ما ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما الزام به تنظیم سند رسمی بدهید. در آن دادگاه اگر فروشنده همین ادعا را کرد شما نظریه تامین دلیل را ارائه کنید که همان متراژ صحیح است بازهم اگر مورد قبول خریدار نبود درخواست ارجاع به کارشناسی کنید