مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت سند رسمی ملک بدون تفهیم اتهام یا جرم

سلام , طی توافقی که در سال 79 بین مالک و مسکن شهرسازی و شهرداری انجام شده , زمین های یک شهرک قطعه بندی و فروش شده و سند قطعی صادر شده است , حالا پس از 20 سال مسکن و شهرسازی اعلام میکنه که فروشنده قسمت بیشتری رو افراز کرده و فروخته و طرفین مقابل به تعهدات خود عمل نکرده اند و قسمتی از زمین ها همچنان ملی هستند و با شکایتی بدون اطلاع مالکین , اسناد قطعی , رسمی و تک برگ 170 قطعه ملک رو بازداشت کرده اند و اجازه خرید و فروش و ساخت را از ما گرفتند. میشه بگین بر طبق چه قانون و منطقی این اتفاق افتاده ?? چطور تونستن سند مالکیت قطعی و رسمی این افراد بازداشت کنن به این دلیل که 20 سال پیش توافقی شده و انجام نشده یا تخلف , رانت یا فسادی اتفاق افتاده ??? ما باید چطور به حق خود برسیم ??

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر ؛
میبایست با تنظیم دادخواست حقوقی به طرفیت سازمان موصوف به منظور احقاق حق از طرق قانونی اقدام کنید