مشاوره حقوقی رایگان - ماموریت

با سلام و تشکر
در شرکتی که به ازای هر 3 روز ماموریت 1 روز استراحت (بعد از ماموریت) برای نیروها در نظر میگیرد ، آیا در زمان ماموریت تعطیلی های موجود در تقویم و جمعه جزو تعطیلی محاسبه میشود یا اینکه در این نوع ماموریت تعطیلی حساب نمی شود؟؟؟؟؟
کار در تهران برای نیروها پنجشنبه تا ظهر بوده و جمعه نیز تعطیل می باشد .

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

چنانچه در جمعه یا روز تعطیل زمان ماموریت باشد برای شما تعطیلی محسوب نمی شود در غیر این صورت بله