مشاوره حقوقی رایگان - ایام عده

سلام وقت‌بخیر؛ من و همسرم 3 سال باهم نبودیم و چند وقتی هست با بخشیدن کامل مهریه طلاق بائن گرفتم ولی الان میخوام برگردم و نمیخوام تا زمان عده صبر کنم آیا راهی وجود داره و چه باید کرد؟

پاسخ ها :

امیرحسین مرادی خواه

جناب آقای امیرحسین مرادی خواه :

سلام و درود
با طلاق بائن، بین زن و شوهر جدایی کامل اتفاق می‌افتد و به همین علت اگر در مدت عده از طلاق منصرف شوند باید با جاری کردن خطبه عقد مجددا ازدواج نمایند.
همچنین قبل از انقضای عده زوجه می تواند به مهریه خود رجوع کند در اینصورت ماهیت طلاق از بائن به رجعی تغییر یافته و زوج نیز می تواند به همسر خود رجوع کند البته اگر مانع شرعی و قانونی وجود نداشته نباشد و در اینصورت نیاز به جاری کردن خطبه عقد هم نیست.

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

اگر صیغه طلاق بائن جاری شده باشد زن و شوهر حق رجوع به یکدیگر نخواهند داشت مگر با اجرای عقد دوباره