مشاوره حقوقی رایگان - اخذ حکم بازگشت به کار در دیوان عدالت

مدت 13سال به صورت قراردادی یک ساله که هر سال تمدید میشد تحت عنوان کارمند در شرکت گاز مشغول بودم و تمام عیدی و پاداش نیز بصورت کارمندی پرداخت میگردید، در آذر ماه سال 96 بدون ابلاغ کتبی و حتی داشتن یک تذکر,اخطار و .... فقط با یک تلفن به بنده اعلام نمودند که فعلا سرکار نیایید و منتظر باشید و حتی نه بنده را دعوت کردند برای جلسه ای و نه هیچ قانونی را رعایت نکردند ، اینجانب نیز به مسولین مربوطه مراجعه که وعده آینده نزدیک را به بنده میداند برای بازگشت به کار ولی بعد از مدتی هیچ جوابی دیگر ندادند و نامه و چیز دیگری برای گرفتن حقم! آیا با شکایت در دیوان عدالت میتوانم حکم بازگشت به کار را بگیرم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر مشمول شرکت دولتی هستید بله در غیر اینصورت باید به هیات تشخیص در اداره کار محل کار تان مراجعه و درخواست بازگشت به کار بزنید

پرسشگر :

البته حقیقتش رو بخواین شکایت در دیوان کردم و زمان رسیدگی برای اول برج هشت می‌باشد ، می‌خوام که برای اطمینان خاطر وکیلم بشین و دادخواست رو اصلاح کنین , اگه وکالتم رو قبول کنین هزینش چقدر میشه و به چه صورت باید پرداخت کنم و هم اینکه تاریخ رسیدگی عقب نمیفته ؟ ضمنا بخاطر فشارهای عمدی روحی وارده در شش ماه قبل از اینکه از کار بیرونم کنند دچار سانحه تصادف شدم و دختر ده ماهه ام را از دست دادم و اعضای خانواده ام صدمات شدید بدنی و روحی دیده آمد که تمامی مدارک موجود می‌باشد و همچنین شهودی هم که شرکت عامل این تصادف شده موجود می‌باشند و شهادت می‌دهند که ده دقیقه قبل از تصادف از طرف شرکت و مسولین فشار ناجوان مردانه ای با تلفن های متعدد به من وارد نمودند و حتی افسر راهنمایی که تصادف رخ داده تویه گزارش نوشته به دلیل نامعلومی راننده منحرف شده که بنده بودم ، ایا میتونم از این موضوع نیز استفاده کنم ؟ بنده بعد از تصادف مسولین رو مورد عتاب قرار دادم و آنها نیز از ترس اینکه من شکایت کنم در دادگاه برای من پاپوش درست کردند و من را بیکار کردند.‌لطقا پاسخ من را بدهید تا جهت وکالت زودتر خدمت برسم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به اداره کار شکایت کنید.یاالله