مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ودیعه اجاره نامه منزل

با سلام. اینجانب در تیر ماه 98 منزل مسکونی اجاره نمودم. پس از انقضاء موعد اجاره در تیر ماه سال 99 از یک ماه قبل از موعد به صاحبخانه مراجعه نموده و تقاضای توافق در سال بعد را کردم. ایشان وعده داد که خود قصد سکونت در آن منزل را دارند و عنوان نمودند دو یا سه ماه با همان شرایط قبلی سکونت داشته باشم تا پول ودیعه را آماده نمایند. بعد از دو سه ماه مجدد به ایشان مراجعه نموده و به بهانه های مختلف از دادن ودیعه طفره میرفتند. الان بعد از هفت ماه هنوز حاضر به استرداد وجه نیستند. لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

محمد نیکیان قویدل

محمد نیکیان قویدل :

در صورتی که محل را تخلیه کردید با مراجعه به شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید تا از طرح دعوی اجرت المثل ایام تصرف در امان باشید سپس نسبت به طرح دعوی مطالبه ودیعه اقدام‌فرمایید