مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه عیدی

من در ساختمانی در تاریخ 99/05/28 به عنوان سرایدار مشغول به کار شدم. و مدیران ساختمان گفتن بعد از 3 ماه دیگر بیمه میکنیم (یعنی در تاریخ 99/09/01 باید بیمه میشدم) اما در تاریخ 99/11/01 بیمه شدم ( با 2ماه تاخیر ) خواستم بپرسم آیا میتوانستن شروع بیمه مرا از تاریخ 99/09/01 بزنن؟ (طبق قولی که داده بودن)_و اینکه پایان سال برایم عیدی چقدر تعلق میگیرد؟ (با محاسبه 2ماه) و (بامحاسبه 4ماه) هر کدام چقدر میشه؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

از همان روز اول کار به شما بیمه تعلق میگیره و کلیه حقوق قانونی شما رو از اولین روز کاری پرداخت میکنند