مشاوره حقوقی رایگان - خیانت چک امانی

با سلام ودرود:
یک فقره چک سفید امضا به فامیل نزدیک خود بخاطر اعتماد به او داده و هیچ مدارکی یا نوشتی بابت اعتماد از او نگرفته ام( و مدرکی دال بر امانی بودن از فامیل ندارم ولی بین فامیل وشخص ثالت مدرکی دارم که جک امانی است مابین آن دو ) او با شخصی معامله میکند و تاریخ و مبلغ و در وجه شخص ثالث تکمیل میکند بعد از یک ماه قرارداد بین آن دو فسخ شده و بین آن قولنامه ای است صراحتا قید شده پول پرداخت شده و چک بنده امانت است دست او ولی چک را به برادرش داده برگشت می زند و توقیف اموال بنده را گرفته ماشینم 5ماه در پارکینگ توقیف شده همه حسابم مسدود و فامیل بنده خودشو کنار کشیده چون هیچ مدارکی از او ندارم
ایا می توانم شکایت خیانت در امانت دو نفر را بدهم ؟
سو استفاده از سفید امضا ( در صورتی که بین دو نفر مدرک موجود است وانها اقرار کردند چک امانی است واز فامیل هیچ مدرک ندارم که چک را به او دادم )
در دادخواست خیانت در امانت چه عنوان باید بنویسم؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اینکه چک را سفید امضا داده اید به این معنی است که به دارنده وکالت داده آید که بقیه مندرجات را پر کند و اینکه چک در رابطه آن دو امانت بوده شما ذینفع نمی باشید چون ممکن است شخص چکی بابت معامله ای از کسی دریافت و در رابطه دیگری به عنوان ضمانت یا امانت از آن استفاده کند.در هر حال بدون وجود مدرک و عدم همکاری فامیل کار سختی در پیش دارید.