مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام و خداقوت. پدر شوهرم قبل مادرشون فوت شدن. بعد از چند مدت مادرشون هم فوت شد. آیا از ارث پدرشوهرم به عموها و عمه ها هم چیزی میرسه یا فقط به زن و دو فرزندش میرسه. پدر پدر شوهرم قبل پدر شوهرم فوت شده بود. وصیت نامه و چیزی هم در جایی ثبت نشده. آیا از ارث پدر شوهرم به عموها و عمه ها چیزی میرسه سه عمو دارن و دو عمه

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
بله ارث‌ پدرشوهرتون بین تمام بازماندگان یا همون ورثه تقسیم میشه و به طبع اون بعد از فوت مادرش فقط سهم‌الارث‌مادرش بین برادر و خواهرتش تقسیم‌میشه