مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شراکت

در سال 88 آپارتمانی خریده ام که به دلیل کمبود پارکینگ و عدم صدور پایان کار از طرف شهرداری تنظیم سند از طرف فروشنده امکان پذیر نیست، اخیرا فروشنده اظهار می کند با توجه به این که همسایه مجاور آپارتمان مایل به فروش ملک خود دارد که می توان از آن به عنوان پارکینگ استفاده نمود. با توجه به درخواست فروشنده آپارتمان مبنی بر پرداخت 50 درصد هزینه خرید ملک و ساخت پارکینگ بهترین راه جهت جلوگیری از کلاهبرداری احتمالی فروشنده و پرداخت این هزینه چیست؟ آیا تنظیم قرارداد جدید کفایت می کند؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

قطعا بهترین راهکار برای خرید، علاوه بر مبایعه نامه تنظیمی مابین شما و فروشنده، تنظیم توافق نامه علیحده است و لازمه بحث پرداحت نصف هزینه خرید و البته مسئول ساخت و مسئول پرداخت تمامی هزینه های ساخت مشخص بشه