مشاوره حقوقی رایگان - طلاق، حضانت

سلام
برای طلاق یک جلسه شورای حل اختلاف رفتم و برای حضانت دختر ده ساله ام یکبار با حضور دخترم و اظهارات خودش که میخواد با من زندگی کنه به دادگاه رفتم هردو بدون حضور شوهرم حالا پیام اومده که رای صادر شده باید چکار کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام دوست عزیز ابتدا مشخص نمایید چه رایی صادر گردیده انشالله رای به نفع خواسته شما باشد در غیر اینصورت حق اعتراض و تجدیدنظرخواهی دارید