مشاوره حقوقی رایگان - استعلام ثبت نام مزایده

سلام
میخواستم بدونم راهی یا سایتی برای اینکه فهمید کسی که به مدارک شناساییم دسترسی داره که تونسته باشه ازشون برای ثبت نام های مکرر در مزایده خودرو استفاده کرده باشه؟؟ وجود داره؟؟
و اگه این کار توسط شخصی انجام شده باشه امکان شکایت و پیگیری وجود داره؟؟ چون طرف بدون نیاز به حضور شخص دارای مدارک مراحل تحویل و انجام داده و الان راهی برای فهمیدن این موضوع است ؟؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

بنظر خیر چون برای واریز حتما پول از حسابی که بنام خودتونه وارسز به شرکت خودروساز بشه