مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

باعرض سلام .
سرقفلی مغازه ای را خریداری کردم فروشنده مبلغ 100میلیون به بیمه بدهکار است و من هم اطلاع نداشتم الان هم حاضر به اخذ تسویه حساب نیست. من از طریق قانونی چه اقدامی میتوانم انجام بدهم. اگر بنا هست دادخواست بدهم خواسته دادخواست را چه باید ذکر کنم. با تشکر از شما.

پاسخ ها :

بدهی بیمه فروشنده مغازه سرقفلی خرید مغازه سرقفلی دارای بدهی بیمه بدهی بیمه مغازه سرقفلی مغازه سرقفلی خرید سرقفلی سرقفلی بیمه