مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام و عرض ادب.. تو یه درگیری با همسایمون ، که مورد ضرب و جرح بنده شده. و بنده نامه پزشک قانونی دارم. تو این درگیری به بنده فحاشی هم شد. بنده برای دفاع از خودم اون دونفر که به بنده حمله کردنو زمین زدم. حالا علاوه بر بنده اونا هم از بنده شکایت کردن. و مدعی شدن که بنده اونا رو مورد ضرب و جرح قرار دادم ولی نامه پزشک قانونی ندارن. وبنده رو متهم به فحاشی کردن . نمیگم فحاشی نکردم بلاخره تو درگیری پیش میاد ولی فحاشی اون چنانی نبوده ولی اینا میگن فحاشی ناموسی کردی. از طرف دیگه پدرشونم در حالی که اصلا تو درگیری و تو اون ساعت اونجا حضور نداشتن از بنده شکایت کردن و مدعی هستن که بهشون فحاشی کردم در حالی که اصلا اونجا حضور نداشتن و فقط خواستن شکایت رو شکایت بزارن تا بنده از شکایتم منصرف بشم. الان بنده چیکار باید بکنم. اونا یه شاهد اوردن که اصلا اونجا حضور نداشته. من دوتا شاهد دارم.. ولی مطمئنن باز شاهد میارن. اونم شاهدی که اونجا نبوده. لطفا راهنماییم کنید. ممنون. الان دوتا پرونده برعلیهم تشکیل دادن در حالی که همش مربوط به یه درگیریه. و درخواست ضرب و جرح بدون اثر کردن که کذب محضه. ممنون

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام شما شکایت خودت راباارایه ادله پیگیری نماییدوکاری به شکایت انها نداشته باشید فقطازخوددفاع نماییدواین مطالبی که فرمودیدرا بیان کنید البته نه اینکه من انها رازمین زدم ویا فحاشی کردم بگذارانهادلیل ارایه کنندواگردلایل انها دروغی وغیر موجه است مثلا پدرش اصلا حضورنداشثه و...رابیان کنیدونصاب شهادت درجرایم تعزیری حداقل دو نفر مرد میباشد پس با یکنفر نمی توانندادعای خودراثابت کنند.