مشاوره حقوقی رایگان - بن بست مشاع

با سلام و خسته نباشید بنده یه ملکی رو خریداری نموده ام مالک قبلی بنده ( اقای ح ) زمینی در حدود 280 متر به پلاک همجوار( اقا ی ک) داده و از وی راه عبور به طول 25 و عرض 6 متر گرفته و طبق توافق قرار بود به صورت مشاع استفاده نمایند. بعد از اینکه هر دو این افراد ( ح و ک ) زمین را به افراد دیگر ( بنده و خانم ... ) فروخته اند این خانم با فروش سر دروازه و قسمتی از زمین خود کوچه بن بست رو تبدیل به کوچه عمومی کرد آیا اجازه چنین کاری رو داره؟ لازم به ذکر است که در قرارداد بین مالکین اول زمین توافق گردید که هر یک در انتهای کوچه دروازه خودشان را قرار دهند.

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.عمومی کردن باید با توافق همه مالکین مشاعی باشد مگر اینکه ایشان تنها مالک ان زمین هستند.