مشاوره حقوقی رایگان - ارث و دیە

سلام. مادر بزرگم 30سال پیش طلاق گرفتە و رفتە عراق و ازدواج کردەاند و هیچ گونە مدارک ایرانی از قبیل شناسنامە و کارت ملی ندارە جز اینکە اسمش تو شناسنامە پدرم هست پدر هم تو صانحە تصادف فوت کردە ایا دیە وارث بە مادر بزرگم تعلق میگیرد ؟

پاسخ ها :

زهرا  مظهري

زهرا مظهري :

استان :

باسلام،مادرمتوفی جزء ورثه طبقه اول میباشدودرگواهی حصروراثت به عنوان ورثه لحاظ میگردد،تقسیم ترکه برمبنای گواهی حصروراثت انجام میشودوایشان هم ارث میبرند