مشاوره حقوقی رایگان - جریمه و پرداخت حق بیمه

سلام من کارمندی داشتم که برج 5-6 سال 98 پیشم کار میکرد بازرس امد اسمش رو نوشت
برای 6 ماه اول سال براش حق بیمه امد 20 روز مهلت برای اعتراض گذشت مبلغ را پرداخت کردم .
برای 6 ماه دوم هم امد من اعتراض دادم برای سال 98 هنوز جوابش نیومده
حالا برای 6 ماه اول سال 99 هم حق بیمه امده که با جریمه نزدیک 11 میلیون شده در صورتی که من فقط 2 ماه کارمند داشتم.
آیا من فقط باید اعتراض کنم یا باید ترک کار ثبت کنم ؟؟ اگه باید ثبت کنم از چه تاریخی باید ثبت شه؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
قطعا بایستی ترک‌ کار رد کنید