مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از متهم زندانی بعلت پرداخت نکردن اقساط وام

پدرم در یکی از موسسات اعتباری و مالی برای گرفتن وام ضامن شدند ولی متاسفانه بعد از چندماه ایشان بعلت کلاهبرداری از افراد دیگر به این شیوه در زندان هستند و مبلغ وام 15میلیون بوده که الان سرپرستی بانک می گویند بازپرداخت وام به نرخ روز محاسبه می شود و 45 میلیون باید بپردازید ما چگونه می توانیم هم برای وام گیرنده که در زندان است شکایت کنیم و هم برای تخفیف بازپرداخت وام از طریق بانک اقدام کنیم. ضمنا پدرم بازنشسته بهداری بوده و از سال 98 دچار سکته مغزی شده اند. ضمنا این وام سه نفر ضامن داشت که دوتای دیگر. یکی از طریق پروانه مطب دندانپزشکی و دیگری از طریق پروانه کسب مغازه ضامن شده اند متاسفانه بانک از آنها هیچ مبلغی بابت وام نگرفته است. اجراییات از طریف ادراه ثبت و اسناد در حال کسر از حقوق پدرم هستند حقوق و حتی یارانه خانوار کلا مسدود شده است لطفا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، یارانه رو می تونید ازاد کنید وهمچنین علیه اون طرف هم دادخواست بدین