مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری و عیدی و سنوات

با سلام من دو سال در فست فود کار کردم و استعفا نوشتم کارفرما گفتند عیدی و سنوات دو سال را نمیدهم ولی به بیمه بیکاری معرفی میکنم قبول کردم نامه عدم نیاز دادن ولی 2 ماه بین حق بیمه را ندادن بیمه میگوید مدارک ناقصه الان چیکار بکنم هم عیدی و سنوات نتوانستم بگیرم هم بیمه بیکاری ممنون میشم راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

مدارک تکمیل کن اگر مشکل داشتی با پیمانکار رفع مشکل کن در غیر اینصور از طریق اداره کار حقت پیگر کن