مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف در حین خدمت سربازی

سلام .بنده سرباز ناجا و راکب موتور سیکلت هستم که موتور در تحویل بنده می باشد. بعد از گشت زنی هنگام برگشت به یگان، یک خودرو از فرعی بیرون آمد و تعمدی به سمت ما آمد به قصد زدن. برای جلوگیری از صدمات مالی و جالی بیشتر موتور را تا حدی منحرف کردم که بعد از رد شدن به سمت راست خوردیم زمین و حین زمین خوردن پای راستم را انداختم و مانع از صدمات ظاهری شدم که فشار بسیار زیادی روی مهره های کمرم افتاد و فرد متواری شد.
بعد از اذیت فراوان به انواع پزشک ها مراجعه نمودم که فرمودن دیسک کمرت جابجا شده است و کلیه ات از فشار زیاد بدن آسیب دیده. آیا با مدارک پزشکی خسارت میتوانم بگیرم؟ دو ماه از حادثه میگذرد و بنده خوب نشدم. استعلاجی بلند مدت گرفتم. کمرم که درد میکنه دست و پا و کمرم ورم میکند.
لازم به ذکر است هشت ماه کامل خدمت کردم و این اتفاق افتاده. فرم ب ز رو پر کرده و تمام مراحل اداری رو رد کردم و منتظر کمیسیون و بهداری هستم.

پاسخ ها :

زهرا شكيبا پناه

زهرا شكيبا پناه :

استان :

سلام شما بیمه هستید واگر قید شده باشد حادثه ضمن گشت زنی یا ماموریت بوده دیه به شما تعلق خواهد گرفت