مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل

سلام.
پدر بنده زودتر از مادربزرگم فوت شدن. مادر بزرگم بعد از ١٠ سال در تماسي از من و خواهر و برادرانم خواست كه به شهرستان برويم و طبق خوابي كه ديده بودند وصيتي تنظيم كرده بودند به دست خط خودشان و در حضور وكيلشان كه ما اولين بار ميديدم ايشان را و امضا كرديم و به احترام هيچ كس نگاه به محتويات آن برگه نكرديم. ضمنا مادربزرگم وصيت ديگري هم داشتند براي عمه ها و عموها كه در اداره ثبت بوده و قرار بود وكيل به ما خبر بدهند موقع خواندن كه بعد از باز كردن گفتند اسم شما نيست و من فكر کردم شايد باشد كه گفتم. بعد گفت اصلا يادم نيست. مجدد گفت وصيت ضمني گفتند يک سهم پسري ميرسه به شما. الان يک برگ كپي داده به من صلح نامه هست و تايپ شده هست و يک سهم پسري را منوط به خيرات براي پدرم و يک نهم باقيمانده از ٢ نهم فروش كل كه به من و خواهر و برادرم از فروش هر ملک ميرسد و مديريت هزينه خيرات براي پدرم را به وصي كه همان وكيل هست سپرده شده و امضای ما زير اين برگه هست. بنده مطمئنم اين اون برگه نبود كه ما امضا كرديم و نه اصل همين برگه تقلبي را ميده.و كلا وصيت نامه را انكار ميكنه. همچنين در وصيت اصلي از سه نهم متوفا كلي بابت ساخت مسجد و نماز و روزه پدرم قيد كردند. فكر كنم ديگر چه دليل داشته مجدد از اون سهم ما دوباره خيرات كنيم؟ دست اين هست و هر كار بخواد ميكنه و تمام زندگي مادربزرگم هم دست ايشون بوده و وكالت بابت هر كاري اون زمان داشتند. در آخر مادربزرگم هر سال مي گفتند اوني كه واسه ما گذاشتن جدا هست از بقيه و برای اين كه درگير خانواده نشيم فقط با وكيل صحبت كنيم. ولي باورمون نميشه اين آدم كلاهبردار هست.

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
شما بایستی مراحل مربوط به انحصار وراثت‌ و تقسیم‌ ماترک‌ رو طی کنید و چنانچه وصیت‌ نامه ارائه شد ادعای جعل مطرح‌ کنید
پیشنهاد میشه از کمک‌ وکیل دادگستری بهره‌ ببرید