مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

زوج هستم. حکم طلاق و مابقی موضوعات مانند استرداد جهیزیه اسفند 98 صادر و من اعسار زدم و حکم بعد از کم کردن پیش قسط و همون استرداد جهیزیه صادر در برج 4 امسال قطعی شد. ایشون اقدامی نمی کند برای جهیزیه و منم شرایطم به صورتیه که اکثرا خونه نیستم و ممکنه وسایل جهیزیه آسیب یا سرقت بشه. البته لیست جهیزیه تحویلی هم ندیدم که درست داده یا خیر. حالا بدون اقدام ایشون خودم میتونم برای استرداد جهیزیه اقدام کنم و به چه صورت؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

طی ارسال اظهارنامهدای از زوجه تقاضا کنید به منزل مراجعه و باتنظیم صورتجلسه ای بصورت توافقی جهیزیه زو تحویلش بدهید