مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت هتک حیثیت و تهمت

با سلام و عرض ادب
من با همسرم دچار اختلاف هستیم. من یک بار به خاطر فحاشی و تهمت با پیامک از همسرم شکایت کرده ام که در مرحله قرار مجرمیت قرار دارد تعداد پیامهای ایشان بسیار زیاد و فحشهای بسیار رکیک و زننده می باشد. ایشان جلوی منزل پدرم نیز فحاشی کرد و به خواهرم در حضور همسرش فحش ناموسی (کلمه رکیک جنده) داد و به صورت من سیلی زد. که من و خواهرم شکایت کرده ایم. همسرم قبلا هم پیام هایی مبنی بر توهین به خواهرانم با به کار بردن همان لفظ رکیک (جنده) برای من ارسال کرده است.
ایشان بعد از شکایت اول که بابت فحاشی با پیامک بوده نیز چندین پیامک فحش فرستاده است که می خواهم شکایت کنم. همچنین مرا به ارتباط نامشروع با دونفر که مستاجرهای آپارتمانمان بوده اند متهم کرده و چندین بار هم حضوری این مسئله تهمت ارتباط نامشروع را مطرح کرده است. چندین پیام در این خصوص دارم که مربوط به چند ماه گذشته هست.
همسرم پرونده نفقه را طوری به جریان انداخته که هیچ ابلاغیه ای یا اخطاری برای من بصورت الکترونیکی و بصورت فیزیکی ارسال نشده است و بعد از چند ماه با حکم جلب آمده سراغم. این حکم جلب را بعدازظهر یک روز اجرا کرد که فردا تعطیل بود. توی حکم نوشته شده بود در وجه محکوم له یا حساب دادگستری . همسرم به کلانتری آمد و صورت جلسه را امضا کرد و رفت. من پول را تهیه کردم وقتی افسر نگهبان به همسرم زنگ زد، همسرم با افسر نگهبان خیلی بد صحبت کرده بود و گفته بود من نمیام و شوهرم باید بازداشت بمانه و تلفنش را از دسترس خارج کرد. افسر نهایتا این موضوع را توی صورت جلسه خودش نوشت و برادرم پول را به قاضی کشیک داد و من آزاد شدم.
سوال من این هست که آیا من می توانم بابت این موارد بصورت زیر شکایت کنم :
1- فحاشی با پیامک براساس پیامک های ارسال شده
2- آیا برای فحش ناموسی به خواهرم با به کار بردن لفظ رکیک جنده در حضور همسرش و همچنین ارسال پیامک با به کار بردن همین لفظ رکیک ، می توانم حد قذف را برای همسرم بگیریم.
3- تهمت ارتباط نامشروع به استناد پیامک های ارسال شده در این خصوص
4- هتک حیثیت و آبروریزی به خاطر بحث پرونده نفقه و اینکه در کلانتری همکاری نکرد و من با وجود تهیه پول بازداشت ماندم.
5- با توجه به اینکه دو تا شکایت از همسرم بابت فحاشی و توهین تا الان مطرح شده است این سابقه دو تا شکایت ، چقدر تاثیرگذار هست در مجازات ایشان برای شکایت سومی که الان می خواهم مطرح کنم. (موارد یک تا سه)
به عبارت ساده تر : با این شرایطی که بوجود آمده ، برای فحاشی و توهین چه مجازاتی برای همسرم می تواند درنظر گرفته شود( حداکثر مجازات : یک وکیل می گفت میشه حکم زندان بگیریم بابت چند بار فحاشی. آیا میشه حکم زندان گرفت؟)
می دانم که در اولین شکایت فحاشی و توهین ممکنه جزای نقدی مطرح بشه.
ممنون می شوم پاسخ دهید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-بلی 2-شما نه خواهرتان بلی 3-بلی4-خیر 5-بلی.یاالله