مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد بیمه

سلام من حدود 2 سال در شرکتی سابقه بیمه دارم ولی کارفرما بیمه یک ماه از سال را رد نکرده و حق بیمه را از حقوق من کم کرده الان که من برای بیمه بیکاری اقدام کردم پیام نقص مدارک با مضمون عدم یک سال سابقه برایم آمده البته من برای آن یک ماه فرم ادعای سابقه درخواست کرده ام
حالا سوالم این است : چطور میتوانم مدارکم را تکمیل کنم و درخواستم را ادامه دهم ؟
ممنون

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام سوال شما حقوقی نیست واز کارشناس بیمه سوال شود