مشاوره حقوقی رایگان - ارث دختر متوفی به مادر

باسلام بنده در کمال تاسف مادرم (و دنیا را) را از دست داده ام و مادر ایشان که در قید حیات است در دوران طفولیت مادرم از شوهرشان جدا و ازدواج دیگر داشته اند (مادر بزرگم) و با فشار اطرافیان نام مادرم را را از شناسنامه خارج نموده اند و از ارث مادری مادرش محروم شدند و مادرم هیچ پیگیری هم نداشتند چرا که از نعمت وجود گرم مادری محروم بودند و حق ملاقات هم نداشتند (ترس از شرارت ناپدری و نا برادریها!). حال ممکن است مادر بزرگم با این شرایط از مادر بنده که هیچ محبت معنوی و حضور و ارثیه و .. محروم بودند ، ارث ببرد؟ با سپاس

پاسخ ها :

سیده نسیم سلطانی حسینی

سیده نسیم سلطانی حسینی :

استان :

سلام تسلیت عرض میکنم اگر رابطه فرزندی اثبات شود مادر بزرگتان 1/6 ارث میبرن