مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه المثنی

باسلام. حدود دوسال است صیغه شخصی شدم و از ایشان صاحب بچه شدم. صیغه ما99ساله است و باهم زندگی میکنیم چون همسرم با اینکه همسر سابق خود را طلاق نداده ولی چندسالی است محل سکونتشان جدا است. همسرم زمان تولد بچه شناسنامه اش گم شد و المثنی گرفت و اسم بچه من هم زیر اسم دیگر فرزندانش ثبت شد. ولی الان شناسنامه اولش پیدا شده. سوالم این است که هنگام تحویل دادن شناسنامه المثنی و باطل کردن اسم فرزند من را در شناسنامه قبلی وارد میکنند؟ چون قبل از یکسال شناسنامه همسرم پیدا شده و تا اونجایی که میدانم قبل از یکسال شناسنامه المثنی را باطل میکنن.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای وارد کردن اسم فرزند در شناسنامه می بایست شناسنامه موجود و به ثبت احوال ارائه شود.
هر زمان ارایه شود ثبت احوال بر اساس اسناد سجلی و بایگانی موجود اسم فرزند را وارد میکند. جای نگرانی نیست. تمام اسناد و بایگانی در ثبت احوال موجود است. شناسنامه رونوشت سند سجلی ثبت احوال است. که در دست اشخاص می باشد. اصل آنها در ثبت احوال است.