مشاوره حقوقی رایگان - ایا فقط نظریه نهایی پزشکی قانونی اهمیت دارد؟

سلام وقت بخیر. در نظریه اول پزشک قانونی برای من شکستگی 4دنده. 2عدد دندان. سائیدگی مچ پای چپ و ارنج دست راست. و پارگی طحال نوشته شده بعد از دوماه که برای معاینه مجدد رفتم نظریه نهایی رو که گرفتم فقط نوشته پارگی طحال1درصد دیه کامل ارش. میخاستم بدونم که باقیه صدماتی که داشتم و تو نظریه اول قید شده نادیده گرفته میشه یا نه؟ و اینکه دیه پارگی طحال رو شنیده بودم که ده درصد دیه کامل محاسبه میشه در این خصوص ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. نظریه اولیه سر جای خود معتبر است و با نظریات بعدی محاسبه میگردد.