مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر

با سلام خسته نباشید. من پدرم تازه فوت کرده ..مادر پدرم زنده هستش . و پدر پدرم فوت کرده.. و تقسیم ارث کرده اند. و سند جدا داریم...حال پدرم فوت کرده. ما سه برادر یکی ازدواج کرده دوتا دیگه مجرد هستن. پدرم شصت سال بیشتر نداشت که فوت کرده. و وصیتی هم نداشت..حالا ارث به مادر بزرگم میرسید ؟؟ اگر خودش نخواد باید چکار بکنیم ؟ پدر من هم دوتا خونه قولنامه ای. و یک عدد ماشین .. و یک سهم از مال پدرش داشته؟ ... پس دوتا سوال شد. یک به مادر بزرگم ارث پسرش میرسد.؟ دوم اینکه اگر خودش نخواد باید چیکار کنیم ممنونم

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام بله مادر از پسر ارث میبرد .درصورتیکه ورثه برسرتقسیم اموال توافق دارند میتوانند تقسیم نامه بنویسند و همه وراث از جمله مادربزرگ امضا کنند