مشاوره حقوقی رایگان - دلايل رد شكايت توسط سازمان تعزيرات حكومتی

سلام
اينجانب يك دستگاه خودروي برليانس در سال 94 با شرايط تحويل دو ساله و با قيمت قطعي سال 94 بصورت اينترنتي در شركت ... ثبت نام نمودم كه تاكنون اين خودرو به ما تحويل نشده است ، در بهمن سال 98 شكايتي را در سازمان صنعت معدن تجارت عليه شرکت ... تنظيم نموده و سازمان صمت نيز در فروردين ماه شكايت اينجانب را به تعزيرات حكومتي ارجاع داده و سازمان تعزيرات نيز پس از 10 ماه اطاله دادرسي شكايت اينجانب را رد نموده است . و هيچگونه اطلاعي حتي در حد پيامك نيز از نحوه و پروسه رسيدگي به بنده اطلاع نداده و اخيراً بنده از طريق اعتراض در سامانه تعزيرات اطلاع يافتم كه شكايت رد شده است ، حال نميدانم چكار بايد بكنم .

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
رای در دیوان عدالت اداری قابل شکایت است