مشاوره حقوقی رایگان - عقد قرارداد با كارگر

باسلام
بنده مسئول دفتر پيشخوان دولت هستم. براي عقد قرارداد با ادارات مربوطه ضمانتي در نظر گرفته ميشود و در صورت تخلف مبالغ زيادي بابت تخلف صورت گرفته از كارمزد دفتر كسر ميشود، سوال اين است در قراردادها چه متنی نوشته شود كه نيرو مسئوليت تخلفات خود را به عهده گيرد. (مثلا براي خدمت همراه اول اگر براي خود شخص كار انجام نشود و اشتباه احراز هويت صورت گيرد مبلغ دو ميليون تومان مخابرات جريمه در نظر گرفته)
مسئله ديگر مربوط به ميزان حقوق است. كارمزد دفاتر هر 2 يا 3 سال تغيير ميكند در حاليكه حقوق اداره كار سالانه افزايش می يابد آيا قانوني وجود دارد كه افزايش حقوق در قبال افزايش كارمزد دفتر باشد، آيا ميتوان درصدی از كارمزد دريافتی را به نيرو داد؟ در صورتی كه مبلغ كمتر از حقوق اداره كار شود.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نه در هر صورت باید حداقل قانون کار پرداخت شود در قراردادقید شود چنانجه در اثر تقصیر نیروی کار خسارتی متوجه شود مسئول است