مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه در دوران کرونا

سلام بنده در 29 اردیبهشت امسال تصادفی داشتم که من رهگذر بودم. و منجر به کوفتگی استخوانهای کف پایی 2 و 3و 4و کوفتگی 3 عدد استخوانچه مچ پای راست و آسیب یکی از شاخه های موسوم به عصب نازک نی و تورم روی پای راست و کبودی روی پای راستم شد. بعد از اتمام طول درمان در اواخر شهریور رای دادگاه در 29 آذر ماه به صورت غیر حضوری ابلاغ شد و 4.25 درصد دیه کامل طی پرداخت دوسال به من تعلق گرفت. حالا من چجوری باید به مدت زمان پرداخت دیه اعتراض بزنم؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

مدت زمان پرداخت دیه ثابت و غیر قابل تغییره..درجرایم غیر عمد دوسال از تاریخ وقوع جرم