مشاوره حقوقی رایگان - اقساط مهریه

با سلام و خسته نباشید من یک زندانی هستم که محکوم به 23سال حبس میباشم و از طرفی دیگر همسرم که طلاق غیابی گرفته مهریه خود را به اجرا گذاشته و دادگاه واسم قسط بندی کرده هر 8ماه یه سکه که من توانه پرداخت را ندارم چون درامدی ندارم در اختیار زندان هستم نه اختیار خودم چطور باید پرداخت کنم میشه از دادگاه درخواست کرد که اقساط سکه را بعد از پایانه محکومیتم پرداخت کنم راه قانونی واسه ما بدبخت بیچاره های زندانی چیست از این ور مهریه از اینور هم زندانی هستم. این چه رسمه مسلمانی هست اخه خدا پیغمبری اینطوری میگن اسلام اینو میگه این چه دینی هست دیگه لطفن راهنمایی بفرماید

پاسخ ها :

ليلا  كندابي كله

ليلا كندابي كله :

استان :

اگر مال و اموالی دارید میتواند از طریق اموال اقدام کند وگ رده طبق ماده سه محکومیت‌های مالی زندان میشوید تا اقساط رو پرداخت کنید البته میتوانید با قاضی اجرای احکام یا قاضی ناظر زندان در این. خصوص مشورتی داشته باشید