مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام خسته نباشید
من دستور تخلیه ملک را گرفته ام ولی شورا در رای 100 میلیون پرداخت ودیعه را برای من تکلیف کرده اند در صورتیکه من فقط 60 ودیعه گرفتم 40 میلیون را مستاجر باید 10 اسفند سال گذشته میداد که نداده است
یکی از اعضای شورا به من گفت اجاره نامه خودت را ببر بنگاه تایید کند که 40 را پرداخت نکرده بنگاه هم این کار را کرد شورا هم داشت رای را اصلاح میکرد که مستاجر اعتراض داده و یک روز که پیش قاضی رفتیم وکیل مستاجر گفت که موکل من 40 را نقدا به موجر داده و رسید هم نداریم که قاضی قبول نکرد
ولی وکیل گفت به علت اینکه موجر فقط یه نسخه را برده املاک ما برای جعل سند میخواهیم شکایت کنیم
قاضی هم پرونده من را نگه داشته و فعلا دستور تخلیه معلق است تا نتیجه شکایت آنها بیایید
آیا اصلا چنین چیزی امکان پذیر است
البته خود دادگاه هم قبول داره که 40 تومن دستی گزافی بیش نیست
آیا میشود پرونده معلق بماند
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

مصطفی زمانی

جناب آقای مصطفی زمانی :

متن شما ناقص است شما مشخص ننموده اید که بر چه اساسی شما حکم تخلیه گرفته ای اگر قرارداد شما به اتمام رسیده و بر این اساس حکم تخلیه گرفته اید و در قرار داد فی مابین مبلغ ودیعه 100 میلیون ذکر شده است و شما مدعی هستید که 60 میلیون است بایستی ابتدا این امر را اثبات کنید و تازمانی که به این دعوی رسیدگی نشود شورای نمیتواند رای بدهد