مشاوره حقوقی رایگان - مطالعه پرونده توسط وکیل

باسلام و خسته نباشید بنده به اتهام افترا و کلاهبرداری از شخصی شکایت کردم دیروز اولین اخطاریه آمد رفتم پیش دادیار شعبه حالا در سایت ثنا قسمت بررسی پرونده این متن نوشته یعنی چی چون من وکیل نگرفتم هنوز
دستور قضایی مبنی بر مطالعه پرونده توسط وكيل در تاریخ 1399/10/14 صادر گردید
سوم دوم من یه کارگر خانوم استخدام کردم گفت مجردم و شوهرم فوت کرده مدتی گذشت بهم ابراز علاقه کرد و گفت حاضرم باهات ازدواج کنم گفتم بریم عقد کنیم گفت مشکلی دارم باید مدتی صبرکنی حل بشه سه ماه گذشت یه بار میگفت نامزدیم واسم انگشتر طلا بخر یه بار میگفت مثلا یه میلیون پول لازم دارم در این مدت پول زیادی ازم گرفت آخر وقتی اسرار شدید کردم گفتم بریم عقد کنم دیگه سرکار نیامد زنگ زدم گفت سرکارت گذاشتم من شوهر دارم
منم پرینت پیام هاش که گفته ما نامزدیم انگشتر واسم بخر و پول بزن کارتم و همه پیام هاش دارم به نظر شما به چه عنوانی میتونم ازش شکایت کنم عنوان کلاهبرداری قبول نمیکنن

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید بابت کلاهبرداری شکایت کنید