مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل سهم الارث

سلام و عرض ادب ، بنده چند سالیه که پدر و مادرم فوت شدن ، به دلیل اختلافی که بین برادرها پیش آمد ، قبل از تقسیم ارث و قیمت گذاری اموال ، برادر بزرگم از من وکالت فروش گرفت که بعد از فروش اموال مبلغ را به بنده بدهد ، من اصلا نمیدانستم وکالتی که به ایشان دادم بلاعزل است ، چون توضیحی به من ندادند ، حال با گذشت 1 سال ، که کار سهم و میراث تموم شده ، از پرداخت کردن سهم به بنده خودداری میکند ، البته یه نکته هم بگم ، ایشان بعد از وکالت به عنوان قرض 10 میلیون به بنده داده بود ، حالا میگن که من قبلا پول و به شما پرداخت کرده ام ، من چگونه این وکالت را میتوانم فسخ کنم ، لطفا راهنمایی بفرمایید، ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زمانی

جناب آقای مصطفی زمانی :

اگر فقط وکالت در فروش داشته اند نه دریافت وجه میتوانید در اینخصوص درخواست وجه کنید اگر مجوز دریافت وجه داشته و موضوع وکالت که فروش بود انجام گرفته موضوع وکالت انجام گرفته لذا دیگر موضوعی نیست که بخواهید نسبت به فسخ وکالت اقدام کنید