مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارفرما

سلام بنده به عنوان کارگر در مغازه پدرم بیمه بودم پس از فوت ایشان پروانه کسب گرفتم و بدون اعلام فوت پدرم به بیمه، حق بیمه خودم را طبق روال به عنوان کارگر پدرم پرداخت نمودم. حال بازنشسته شدم آیا این تخلف من پیامد یا جریمه خواهد داشت یا خیر ؟ آیا در حقوق بنده تاثیر خواهد داشت ؟
باتشکر

پاسخ ها :

اردشیر امجدی

اردشیر امجدی :

استان :

درواقع چون کل ماترک به شمانرسیده وازآن مغازه سایرورثه هم سهم داشتندوکماکان سهم کارفرماوکارگرپرداخت شده بنظرم تخلفی نشده