مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم الارث از مرحوم برادرم به برادری که قبلا تمام سهم الارث دیگر وراث را خریده است .

سلام
نامه زیر را در رابطه با مرحوم برادرم که فوت کرده است نوشته ام که سهم الارث خود را حدودا 15 سال پیش و بقیه وراث هم به هم چنین گرفته اند و رسید واریز وجه هم و شهادت بقیه وراث هم موجود است.
ایشان 4 فرزند دارند که بعد از فوت ایشان در اروپا پناهنده شده اند و حاضر به حضور در سفارت نیستند و با ما هم تماسی ندارند.
فکر می کنم که با تایید این نامه توسط دیگر وراث بتوانم ان را پیگیری کنم.
میخواستم بپرسم که آیا با تایید دیگر وراث می توانم این نامه را پیگیری کنم.
آیا شما میتوانید در نوشتن نامه بهتری به ما کمک کنید. و یا اصلا چه باید کرد که مشکل زودتر حل شود.
و اگر این نامه و یا مشابه آن خوب است بعد از آن چه مدت پیگیری آن کار دارد و یا ا گر احتیاج به کلی دارد شما میتوانید آن را انجام بدهید و فکر می کنید که دستمزد شما برای این کار حدود چقدر است.
ممنون از پاسخ شما :
و این هم نامه ای که می خواهم که با تایید ان برای گرفتن سند و انتقال سهم برادرم به خودم اقدام کنم.
این جانب ... ... با وکالت نامه شماره --------------- صادره از سفارت ایران در فرانکفورت از جانب برادرم ... ... سهم الارث دیگر وراث را از خانه شخصی متعلق به پدرمان اقای ... ... در تهران با پلاک ثبتی --------------------- واقع در .... را به قیمت روزو هر نفر به مبلغ 23 میلیون تومان خریداری و به حساب همه انها نقدا پرداخت و یا از طریق بانک به حساب انها واریز شد .

مشخصات همه وراث
نام فرزندان به ترتیب
2 - ...
3 - ...
و مادر وراث
8 - ......... را به عنوان سهم ال ارث و مهریه به طورکامل به مبلغ مشخص 24 میلیون تومان به ایشان نقدا پرداخت کرده ام .

ما وراث تمام مطالب فوق را گواهی و تایید می کنیم که کلیه حق و حقوق و سهم الارث و قدرالسهم خود را ( چه از جانب سهم خود و سهم الارث از جانب پدر ... ... و سهم الارث و مهریه مادر ... ... و غیره را) به نشانی و پلاک ثبتی قید شده در بالا را از اقای ... ... بطور کامل دریافت نموده و تمامی سهم خود را به ایشان واگذار نموده ایم و هیچ گونه حق و حقوق مادی و معنوی نسبت به این پلاک ثبتی نداریم

شماره وکالت نامه ------------------------- صادره در سفارت ایران در فرانکفورت .
شماره پلاک ثبتی ملک ارثی متوفی اقای ... ... در تهران ---------
کپی رسید واریز وجه
شماره تلفن همراه
نام و امضا همه وراث

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، درین خصوص شما با من تماس بگیرید