مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو

با سلام. خودرویی را به صورت قولنامه ای فروختم و تمام مدارک دست خریدار هست. پلاک را در راهنمایی قفل کردم و خودرو به پارکینگ منتقل شده. چند بار به راهنمایی مراجعه کردم گفتم پلاک من را بدهید گفتن با خریدار هماهنگ کن بیاد تعویض پلاک اما خریدار گوشی من رو جواب نمیده. ولی رفته اظهارنامه برای من فرستاده که در روز پنجشنبه ساعت 9 در راهنمایی حضور یابید جهت تعویض پلاک و گر نه خودرو را رفع توقیف میکنم. من در راهنمایی حاضر شدم ولی ایشان که اظهارنامه فرستاده بود حاضر نشد. در دفتر خدمات قضایی پاسخ دادم که من حاضر شدم ولی شما نیومدی ولی راهنمایی رانندگی میگه اگر این جا بیاد با اون اظهارنامه ما خودرو را بدون فک پلاک ترخیص می کنیم. خواستم بدونم اصلا راهنمایی حق این کار را دارد؟ من چگونه میتوانم جلوی این کار را بگیرم؟ از دادستان شهرمان نامه ای مبنی بر فک پلاک گرفتم راهنمایی و رانندگی میگه این نامه ضمانت اجرایی ندارد؟ خواهشا راهنمایی کنید. آیا بازرسی میتواند جلوی این کار را بگیرد؟

پاسخ ها :

ايمان  فيضيان

ايمان فيضيان :

استان :

با سلام.این حق برای شما برابر قانون بوجود آمدهو راهنمایی باید اجرا کند وحتی باید نسبت به فک پلاک راسا در صورت عدم حضور خریدار اقدام وپلاک شما به تعویض پلاک تحویل دهند.شما در صورت احتیاج داشتن به پلاک اقدام نمایید.واگر راهنمایی این کارکه شما فرموده اید رو انجام دهد هرشخصی که دستور دهد مرتکب تخلف گردیده.و مجازات میشود.این خودرو در صورتی از پارکینگ آزاد میشو که یا فک پلاک صورت گیرد یا مقام قضایی دیتور دهد.شما همین سوال رو کتبا توضیح دهید و نزد مقام قضایی اجرا کننده حکم ببزید تا دستور به راهنمایی صادرگردد