مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام، خسته نباشید. جریان من حدود برمیگرده به 96/10 من به علت تنها بودن خواهرم بعد فوت مادرم خونه ی خودم رو به یک آقایی که از سال ها پیش با خانواده اش رفت و آمد داشتیم اجاره دادم. البته هیچ قولنامه ای تنظیم نکردیم. چون برای زوار بهشون سپرده بودم.با وسایل چون فقط زمانی که ایشون مسافر داشتن ما منزل رو خالی میکردیم. یک شب که ایشون اطلاع دادن که منزل خالی هست برای نظافت و بردن یک سری وسایل رفتیم و شب اون جا موندیم. صبح ساعت ده بود زنگ خونه رو به طور وحشتناکی زدن و در رو باز کردم. بدون هیچ معطلی ده تا مرد وارد منزل شدن و سراغ همون شخصی که خونه رو بهشون امانت داده بودم میگرفتن. بماند که تا چه حدی من و پسرم رو تحقیر کردن و تهمت ها و الفاظ رکیک زدن. کل وسایل خونه رو شکستن و خورد کردن و یک سری لوازم جانبی موبایل از انبار خونه پیدا کردن به اتاق دخترم که کلا قفل بود رفتن و چند تا کیف چرم و یک گردنی طلا و لباس و غیره رو بردن و در اتاق دیگه یک پرینتر و یه لب تاپ که متعلق به ما نبود رو برداشتن. من در این چند سال جرات این که برای گرفتن وسایل به آگاهی مراجعه کنم نداشتم. البته اون شخصی که خونم رو گرفته بود مدعی بود خونه دست چند تا پسر اهوازی بوده و ایشون اطلاعی ندارن. متهم اصلی این پرونده به 5 سال حبس محکوم شد و سال پیش آزاد شد و پرونده بسته شد. وقت شما رو گرفتم که اگر امکانش هست من رو راهنمایی کنید آیا من با داشتن فاکتور طلا و وسایلم میتونم از آگاهی وسایلم رو پس بگیرم؟ مشکلی برای من پیش نمیاد؟ چون هیچ گونه رسید یا نوشته ای به من بابت وسایل ها ندادن. ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

با سلام
اگر حکم به محکومیت بابت سرقت صادر شده باشد برای طرفین که فرمودید مسلما رد مال هم صادر شده و با مراجعه به آگاهی می توانید اموال خویش را تحویل بگیرید