مشاوره حقوقی رایگان - معافیت دائم سربازی

با سلام. من از ابتدای خدمت با نظر کمسیون پزشکی نظام وظیفه به علت مشکلات ارتوپدی و بیماری های دیگر معاف از رزم بودم ولی دوباره در یگان خدمتی ام با بی توجهی مسئولین و بیگاری های که از من کشیدند دچار پارگی نسبی رباط acl، ناپایداری و لغزش زانو شده ام و با بدبختی و زحمت نامه گزارش حادثه را گرفتم و پرونده ام به کمسیون 134 ارسال شد. آیا ممکن است معاف دائم بشوم؟ چون واقعا زانوی من با کوچکترین گرما و سرمایی درد میکند و زندگی ام را مختل کرده؟

پاسخ ها :

معافیت دائم به دلیل پارگی رباط معافیت دائم سربازی معافیت دائم معافیت سربازی معافیت سربازی