مشاوره حقوقی رایگان - ارث نوه از پدربزرگ

سلام، خسته نباشید. پدربزرگ من سال ها پیش فوت کردن. ایشون پدر مادر من بودن. مادر من هم بعد از پدرشون فوت کردن. میخواستم ببینم ارثی که از پدربزرگم به من و برادرانم و خواهر ناتنی ما که از مادر یکی هستیم میرسه؟ آیا پدر من هم از این ارثیه سهم می برند؟ گر میبرند سهمشون چقدر است؟ ممنون.

پاسخ ها :

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

سلام
همه وراث حین الفوت مرحوم (مادر) منجمبه خواهر نانتی و پدرتون ارث می برند