مشاوره حقوقی رایگان - خرید سنوات بیمه تامین اجتماعی

با سلام.
در خصوص خرید سنوات تامین اجتماعی در مورد این که حدودا 10 سال پیش اسم اینجانب برای بیمه رد شد ولی چون با کارفرما توافق نکرده بودم حذف شد و الان از سال 94 بیمه تامین اجتماعی را رد میکنم. آیا میتوان مدتی که این بیمه رو خریداری کرد یا اصلا میتوان برای افزایش سنوات مدتی را خریداری کرد؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

خیر امکان خرید نیست.
مگر کسانی که کمتراز ده سال بیمه واریز کرده و سنشان نزدیک به 60 سال باشه و تا ده سال را میتوانند حق بیمه پرداخت کنند