مشاوره حقوقی رایگان - گردش مالی برای اعسار

با سلام و عرض خسته نباشید.
اجرائیه جهت پرداخت محکوم به صادر شده و بدهکار در موعد مقرر درخواست اعسار داده و در دادگاه بدوی اعسار ایشان رد شد. ولی در تجدید نظر پرونده به علت عدم رعایت ماده 10 اجرای محکومیت مالی اعاده به دادگاه اصلی شد. سوال من این است چون محکوم علیه کاسب و دارای وضع مالی خوب هست ولی همه اموال به نام همسر و پسرشان است و مالی جهت معرفی ندارد و در سال گذشته که چک های برگشتی نیز در همان موقع بوده کاسبی خوب و گردش مالی خوبی داشته. چگونه میتوانم از دادگاه تقاضای بررسی گردش حساب های یکساله محکوم علیه را داد؟
با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

در اعسار گردش حساب قبلی ملاک نیست ، وجه موجود در حساب و مال در دسترس و به نام فرد ملاک است