مشاوره حقوقی رایگان - سابقه خودکشی

با سلام.
من حدود شش الی هفت سال پیش به علت این که چند تا قرص خورده بودم راهی بیمارستان شدم و از طرف پلیس مامور اومد و برای من پرونده ی خودکشی درست شد. حالا میخام استخدامی آموزش و پروش شرکت کنم. آیا این برای من سابقه حساب میشه و مانع قبولی من در استخدامی میشه؟

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام هرچند خودکشی گناه بزرگی بوده ولی در قانون ما جرم انگاری نشده وسابقه محسوب نمی شود.

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

با سلام
سوء سابقه در اثر ارتکاب جرم و با توجه به محکومیت مجرم در سجل کیفری درج می‌شود‌. اقدام به خودکشی جرم انگاری نشده و بنابراین در سجل کیفری شما درج نمی‌شود و قانونا مانعی برای استخدام شما وجود ندارد.