مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت خدمت در نیروی انتظامی

با سلام و خسته نباشید خدمت شما. من استخدامی درجه داری نیرو انتظامی هستم و تقریبا همه کارها اعم از مصاحبه ها، پزشکی، تحقیقات و....را کاملا با موفقیت انجام داده ام. اما در مراحل پایانی و هنگام ثبت قرارداد و تکمیل پرونده وقتی برای تعیین رسته، رسته انتظامی انتخاب کردم گفتن باید بری نزد پلیس پیشگیری استان، وقتی من وارد شدم سرهنگی که در آن جا قرار داشت شروع کرد به پرسیدن سوال های شخصی و دو مورد سوال کامپیوتر که من جواب ندادم چون از بس سختیگیرانه و با جدیت با بنده صحبت کردن نتوانستم خوب حرف بزنم برای همین در قسمت تعیین رسته نوشتن که با ارزیابی شخصیتی و روحی و ....صلاحیت خدمت در رسته انتظامی را ندارم و تحویل رئیس داد که مهر برنه و که مهرم زد رییس و من واقعا دیگر مونده بودم که چی کار کنم این همه زحمت برای کاری که از کوچکی عاشقش بودم این همه زحمت و وقت و در آخر این گونه! میخواستم بدونم آیا احتمالش هست که من در رسته انتظامی قبول شم؟ یا شانسم در این مورد صفر هست؟ میتونم با پیگیری های لازم کاری پیش ببرم؟ خیلی ممنون میشم جواب بدین. چون واقعا خیلی احساس بدی دارم.

پاسخ ها :

صلاحیت خدمت در نیروی انتظامی رسته نیروی انتظامی استخدام قانون استخدام نیروی انتظامی استخدام نیرو انتظامی نیروی انتظامی